Poseidon Techlift Gravity Zero

Beskrivning:

Mångsidighet har varit ledordet för denna avancerade vingväst. Den erbjuder dig möjligheten till personifiering då mer eller mindre allt är justerbart för att tillgodose just dina behov oavsett hur avancerat dyket är.
Techliften är tillverkad i Cordura med kevlarförstärkt sidoskydd samt med en lös innerblåsa. Dubbla tankband är standard och västen är avsedd för dykning med både enkel och dubbelapparat. Den är dessutom förberedd för användning av pinbultkit till dubbelapparaten. Blåsan har två dumpventiler samt en pulldump i Sharkinflatorn. Blåsan har steglös infästning i ryggplattan. Den vadderade ryggplattan är klädd i ett gummiliknande material för att den skall ligga väl an mot kroppen.
Techliftens lättjusterade axelband är ergonomiskt skurna och har inbyggt reflex, snabbspännet förenklar före och efter dyket. Bröstspännet kan monters i två olika lägen. Grenbandet tillför stabilitet.

Midjegördeln, som är utrustad med ficka, två dumpbara viktfickor (8kg) samt två statiska (4kg), är förbundet med vingen med genomgående bultar och den kan justeras i tre olika lägen beroende på midjemått. Gördeln är dessutom helt avtagbar om man bara vill ha ett rent midjebälte. Techliften är utrustad med sju D-ringar i metall varav 4 är monterade på axelbanden och 3 på midjegördeln.
Tillgänglig i storlekarna S, M, L, XL (Lyftkraft 21-27kg beroende på storlek)


 
Poseidon Techlift Gravity Zero. Välj typ: 6649 SEK