Poseidon Powerlift Photic

Beskrivning:

Powerliften är en väl avvägd kombination av design och funktion för att kompromisslöst kunna tillgodose de krav dykare har på en riktigt avancerad stabjacka. Materialet i västen är Cordura och blåsan är tillverkad i 420D aircellmaterial. På insidan och på den vadderade ryggplattan är västen klädd med ett gummiliknande material som gör att västen ligger an väl mot kroppen. Västen är utrustad med två stora och två mindre fickor.

Västen har som standard dubbla tankband och kan användas vid dykning med både singel- och dubbelapparat. Den är även förberedd för användning av pinbultkit till dubbelapparater. Ett extra slitageskydd är monterat under ryggplattan.
Ett integrerat viktsystem med två dumpbara fickor framtill (8kg) och två stationära viktfickor på ryggen (6kg) möjliggör en tredimensionell avvägning.
Powerliftens lättjusterade axelband är ergonomiskt skurna och har inbyggt reflex, snabbspännet förenklar före och efter dyket. Bröstspännet håller västen på plats oavsett läge i vattnet.
Midjegördeln med inbyggd ficka är steglöst justebar i bakkant vilket är förlåtande för ett midjemått under förändring. Midjebältet har en sinnrik elastisk egenskap för att västen skall vara bekväm även luftfylld.

Powerliften är utrustad med två D-ringar i plast samt sex D-ringar i metall varav fyra är förböjda och monterade på axelbanden. Blåsan har två dumpventiler varav en manövreras från framsidan samt en pulldump i SharkInflatorn.

Tillgänglig i storlekarna S, M, L, XL (lyftkraft 11,5-19,9 kg beroende på storlek)


 
Poseidon Powerlift Photic. Välj typ: 5629 SEK